Опел спечелиха приз за автомобил на годината в Европа

Опел Астра 2016

Новият Опел Астра бе обявен за автомобил на 2016-та година в Европа. Изборът и бе направен от повече от 40 журналиста от 22 европейски държави. Градското бижу изпревари с цели 15 точки втория в класацията Volvo XC90 и убедително зае първото място. Освен първа в Женева, Опел Астра стана и първият автомобил внедрил системите Android Auto и Apple CarPlay. Системите дават възможност за интеграция на функциите на смартфони, поддържащи двете операционни системи – гласови команди, набиране и получаване на съобщения, лесно и бързо ползване на Google Maps, Skype, Whats up и други.

Новата Опел Астра вече е в продажба и може да бъде закупена в България на стартова цена от 24990 лв.


Опел Корса 2016

Опел Корса – разполага с високотехнологични иновации и изглежда фантастично. Това е типичнадата дамска кола за градски условия. Малка, маневрена и най-вече красива. Не случайно Опел Корса в Англия е най-продаваната и предпочитана малка кола. Новият модел опел корса има стартова цена от 18 795 лв. в България, като производителят дава възможност за добавянето на допълнителни екстри. Всички автомобили имат вграден Bluetooth, благодарение на което бързо и лесно може да свържете мобилния си телефон с автомобила.


Опел Зафира 2016

Опел имат нова конценпция за модела зафира – един от най-големите автомобили в сигмента е с намалена дължина и изцяло нова форма наподобяваща кросоувър. Автомобилът се предлага с два вида дизелов и бензинов мотор, фабрично с 6 степенна ръчна и автоматична скоростна кутия. Опел Зафира ще бъде пуснат на пазара в началото на пролетта. Цената на този прекрасен семеен автомобил ще започва от 34 000 лв., като производителя дава възможност и за допълнителни екстри по избор на клиента.


Опел Мерива 2016

Опел Мерива е удобен, просторен и отлично оборудван автомобил. Дизайнът му е изцяло обновен. Нова форма, нови лед светлини и нов мотор. Колата е разработена като типично семейна, даваща много комфорт и удобство при пътуване. Цената за българския пазар на Опел Мерива ще започва от 23900 лв. за базов модел, като автомобилът ще се предлага с мотори работещи на гас и дизел. С две думи една семейна, комфортна и икономична кола.

Вашият коментар